Seneste nyt

fra Nordjylland

15 år gammel sag om sex-krænkelser kommer for retten

Begik en 45-årig mand fra Frederikshavn seksuelle overgreb på sin niece for 14-15 år siden? 

Det skal retten i Hjørring tage stilling, når manden efter planen tager plads på anklagebænken i Retten i Hjørring onsdag.

Manden er tiltalt for at have begået seksuelle overgreb på niecen, som på gerningstidspunktet var en lille pige på 5-6 år.

Det fremgår af anklageskriftet, at manden er tiltalt for to gange tilbage omkring 2009-2010 at have forgrebet sig på pigen. Det foregik på en adresse i Frederikshavn.

I det ene tilfælde mener politiet, at manden fik pigen til at slikke på sit lem, mens han onanerede sig til udløsning og efterfølgende fik pigen til at smage på sin sæd.

Det fremgår af anklagerne, at noget tilsvarende gentog sig nogle måneder senere. Her tog manden sit lem frem foran pigen og fik hende til at onanere på sig.

Det er uvist, hvornår og under hvilke omstændigheder, at sagen er kommet frem. Pigen er i dag 19 år gammel.

Det fremgår ikke før sagens start, hvordan den i dag 45-årige mand forholder sig til anklagerne i sagen, men det ventes at komme frem som noget af det første, når retten indleder sagen. 

FOROMTALE AF RETSSAG

Denne artikel er en foromtale af en retssag. Det betyder, at artiklen er skrevet ud fra retssagens anklageskrift.

De tiltalte, der er nævnt i artiklen, er ikke dømt. Hvis man er tiltalt i en retssag, så har anklagemyndigheden vurderet den sag, politiet har arbejdet på og besluttet at rejse tiltale i retten.

Retsmødet for denne sag er fastsat til 21. februar ved Retten i Hjørring.

Her vil de tiltalte samt eventuelle vidner blive indkaldt og afgive forklaring, hvorefter sagen vil blive afgjort.