LIGE NU:

Brand på losseplads: Røg blæser indover beboelsesområde

En brand på Ravnshøj losseplads giver fredag eftermiddag rigtig meget røg indover beboelsesområder, men røgen er ufarlig ifølge politiet.

En brand er opstået en stor dynge brandbart affald på Ravnshøj Losseplads ved Frederikshavn. Branden er formentlig opstået, da affaldet har selvantændt.

- Vi overvejede kort at udsende en beredskabsmeddelelse, da der blæser meget røg indover beboelsesområder, men den røg, der kommer indover, er der ikke noget farligt i, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

Dyngen af affald er 25 meter lang, 50-100 meter bred og 3 meter høj. Affaldet er samlet, da det skal bruges til fjernevarmeproduktion. Branden giver Nordjyllands Beredskab problemer, da den er opstået i bunden af bunken, derfor kan de ikke trænge ned til branden med vand. 

quote Det er en rigtig rigtig træls situation for at sige det lige ud. Vi er i gang med store maskiner for at skille bunken af, men branden breder sig, når vi graver i den

Ib Nielsen, indsatsleder Nordjyllands Beredskab

- Det er en rigtig rigtig træls situation for at sige det lige ud. Vi er i gang med store maskiner for at skille bunken af, men branden breder sig, når vi graver i den, siger indsatsleder Ib Nielsen fra Nordjyllands Beredskab.

Nordjyllands Beredskab oplyser, at branden i værste fald kan tage flere dage at slukke. 

 
40_percent

play Regeringen vil hæve forsamlingsforbud fra på onsdag

bilkø2

play Nedsat hastighed: Otte uger med vejarbejde syd for Limfjordstunnelen

20_percent

play Kunstig intelligens skal gøre trafikken mere sikker og smart

Nærpolitistationen i Sæby lukker

Borgmester om nærpolitistation: Det skaber tryghed

40_percent

play Regeringen vil hæve forsamlingsforbud fra på onsdag

bilkø2

play Nedsat hastighed: Otte uger med vejarbejde syd for Limfjordstunnelen

Til forsiden

Til forsiden