Et ’lille’ juleprojekt: Nu sælger Nicholai legofigur til 27.000 kroner

Der findes legoentusiaster, og så findes der ægte legonørder. Nicholai Schjøler Rom Pedersen og konen Louise Schjøler Rom Pedersen falder ind under sidstnævnte.

Det er noget af et projekt, som Nicholai Schjøler Rom Pedersen og konen Louise Schjøler Rom Pedersen fra Strandby har kastet sig ud i.

For det største sæt lego, du kan købe for penge, er et verdenskort, som består af i alt 11.695 klodser. Men i hjemmet i Strandby har parret samlet en figur af Chip fra Disney-tegnefilmen Chip & Chap, der består af flere end 20.000 klodser.

Et projekt som parret har brugt tre måneder på.

- Mig og fruen er meget entusiastiske inden for lego, og nu skulle vi have et nyt projekt, fortæller den 31-årige legoentusiast og siger videre.

- Det har taget tre måneder, hvor vi er gået fra og til den. For et par uger siden fik vi et lille barn, så de sidste klodser blev sat med et barn på armen, fortæller Nicholai Schjøler Rom Pedersen.

Figuren er blevet til efter en samlevejledning, som parret har købt på internettet. 

Den måler i alt 105 centimeter, og den er ret så massiv. Faktisk vejer den hele 92 kilo. Derfor er den også svær at finde plads til i hjemmet i Strandby.

- Vi ville egentlig gerne have den stående i køkkenet ud til vejen, så andre folk også kunne se den, men vi har simpelthen ikke plads, fortæller legoentusiasten.

Derfor har de sat figuren til salg på Facebook. Og hvis du skal blive den lykkelige ejer af figuren, skal du have 27.000 kroner op af lommen. Og parret har allerede modtaget mange henvendelser og spørgsmål om den, men ingen har budt sig som køber endnu.

Selvom både Nicholai Schjøler Rom Pedersen og Louise Schjøler Rom Pedersen er store legoentusiaster, ligger det ikke lige i kortene, at de går i gang med et nyt projekt på +20.000 legoklodser.

- Der er pause for projekter et stykke tid på grund af den lille ny, men det næste projekt skal i hvert fald være noget større. Måske et Harry Potter-slot, siger den nybagte far.

Og han er ikke bange for, at der bliver set ned på ham og konen, fordi de godt kan lide at samle Lego. Med indtoget af Lego Masters på TV2 i Danmark og i Australien og USA, er det blevet mere acceptabelt at også voksne kaster sig ud i at samle Lego.

- Jeg synes jo ikke, det er tabu med legoleg som voksen, slutter Nicholai Schjøler Rom Pedersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland