LIGE NU:

Håndboldspiller nægtet fri en uge - nu skifter hun klub

Fløjspilleren Anna Lillesø stopper i Vendsyssel Håndbold. Hun ønskede fri i en uge til at spille strandhåndbold, men det ville klubben ikke være med til. Nu skifter hun til EH Aalborg.

Anna Lillesø bad om at få lov til at holde fri i en uge, netop mens den danske 1. division er i gang, men det ønske nægtede hendes nu tidligere arbejdsgiver, og det satte en stopper for samarbejdet mellem de to parter. Det oplyser kanalfrederikshavn.dk.

- Vi er en klub, hvor der konstant arbejdes på at skabe de bedst mulige rammer for vores hold og spillere. Dette kræver et stort arbejde af alle i og omkring klubben. Ligeledes kræver det en stor opbakning fra sponsorer. Vi skylder alle dem, der leverer arbejdet og som bakker op om klubben, at vi arbejder seriøst med tingene, og derfor kan vi heller ikke give fri til det ene eller det andet, så længe turneringen er i gang, siger direktør Jan Hansen, Vendsyssel Håndbold. til kanalfrederikshavn.dk.

Han påpeger, at der i Dansk Håndbold Forbunds årsplan, er indlagt friperioder i forbindelse med landsholdssamlinger med mere.

- Her er det naturligt, at vi giver spillerne fri til at deltage i disse ting, men vi give altså ikke spillerne fri til at spille strandhåndbold, når vi selv skal spille 1. divisionskampe, udtaler Jan Hansen til det lokale online-nyhedsmedie.

Anna Lillesø skifter med øjeblikkelig virkning til ligaklubben EH Aalborg. Hun er den tredje spiller fra Vendsyssel Håndbold, som har foretaget dette klubskifte i sommerpausen. De to andre er Natascha Wollesen og Sofie Nielsen.