Høgene sejrede: Gentofte sendt hjem med nul point

Tirsdag aften var Frederikshavn White Hawks i aktion mod Gentofte Stars. Nordjyderne tog sejren 3-2.

Frederikshavn White Hawks havde fart under skøjterne, da de tirsdag aften kunne sende Gentofte Stars hjem med et 3-2 nederlag.

Efter kun seks minutter sendte Nick Olesen den første puck i nettet, og sørgede for en 1-0 føring i første periode.

I anden periode var det også høgene, som tog styringen. Den nye Cam Spiro udbyggede føringen med endnu et mål, hvilket for alvor fik taget til at løfte sig i Scanel Hockey Arena.

Men i tredje periode blev spændingen igen fundet frem, da gæsterne fra Gentofte scorede. Det varede dog kun syv minutter før høgenes Anthony DeLuca igen sørgede for en tomålsføring.

Til slut scorede Gentofte Stars, hvilket betød et endeligt resultat på 3-2 til Frederikshavn White Hawks.