Seneste nyt:

Kronprinsen er ankommet til Skagen

Kronprins Frederik er lørdag formiddag i Skagen. Ved 10-tiden anløb han sammen med familien Beha Erichsen havnen i Skagen, hvor familien og kronprinsen i dag skal i gang med de sidste optagelser til tv-programmet om de danske kyster. Og den royale gæst trak nysgerrige blikke på havnen i Skagen.

 

Egentlig var planen, at familien Beha skulle sejle sydpå på skibet Havana til sommer. Men de nåede ikke længere end til Spanien, før coronavirussen fik Mikkel Beha Erichsen og familien til at lægge kursen om.

Lige nu er i gang med den sidste etape på en rejse hvor de har  sejlet Danmark tyndt, for at lave  en ny programserie, ‘Kurs mod danske kyster’, hvor familien Beha Erichsen rejser rundt i det danske land.

Skibet “Wallenberg” anløb ved 10 tiden Skagen Havn, og her var Kronprins Frederik med.

– Jeg er kommet ombord på familien Behas skib Wallenberg, hvor vi sammen de næste dage sejler ud på eventyr til en række kyster i det nordjyske, det afslører Kronprinsen i et opslag på Kongehusets Instagram profil og han fortsætter:

– Der er ingen tvivl om, at farvandene herhjemme er utrolig smukke, særligt om sommeren, og jeg glæder mig til at dele historier og oplevelser om vores dejlige sommerland med familien, når jeg kommer hjem.

Emil Midé Erichsen fortæller til skagensavis.dk, at de efter en fantastisk dykkertur ved Hirsholmene, overnattede på Læsø inden man i morges kl. 06.00 satte kursen mod Skagen.

- I dag skal vi filme her i Skagen, bl.a på Grenen, inden Wallenberg senere i dag sætter kurs mod Nordsjælland, siger Emil Erichsen til skagensavis.dk.

Først​e program af ‘Kurs mod danske kyster’ bliver sendt torsdag 9. juli klokken 20.00 på TV2.