Øv!: White Hawks taber DM-finaleplads

En nervepirrende kamp endte i aften med et ærgerligt nederlag til White Hawks.

Sæsonens hidtil vigtigste ishockey-kamp udspillede sig tirsdag aften for Frederikshavn-holdet White Hawks. Men desværre lykkedes det dem ikke at udfri drømmene og vinde en plads i DM-finalen. De tabte 1-2 til Esbjerg Energy.

Det var en tempofyldt første periode, der udspillede sig på White Hawks hjemmebane i Frederikshavn. Hjemmebaneholdet spillede i powerplay de sidste to minutter, men trods fordelen på banen lykkedes det dem ikke at udnytte det til et mål.  Og det blev meget sigende for kampen, for holdet fra Frederikshavn formåede at udnytte de mange gange, de spilllede i powerplay, selvom de havde masser af chancer.

Forud for aftenens kamp har White Hawks vundet to gange på udebane i Esbjerg, mens Esbjerg har vunde to gange over høgene i Frederikshavn. Kampen bar da også tydeligt præg af, at det er to hold, der står utroligt lige.

Særligt i anden periode dominerede hjemmebaneholdet, og her lykkedes det Nick Olesen at få pucken skudt over stregen og dermed bringe stillingen til 1-0. I tredje periode udlignede Esbjerg til 1-1.  Det var et træls slag for White Hawks, der var kun seks minutter fra en DM-finale, og  panikken var tydelig hos hjemmebaneholdet.

Men i tredje periode var Esbjerg Energy bare bedst, og med deres andet mål i tredje periode kun 47 sekunder igen, bragte de stillingen til slutscoren på 2-1.