Overskud for syvende år i træk i Elite Nord Frederikshavn A/S

Ishockey-drengene fra Frederikshavn henter beskedent - men dog overskud ind på kontoen.

Der blev tirsdag aften afholdt ordinær generalforsamling i Elite Nord Frederikshavn A/S og ledelsen kunne for syvende år i træk fremlægge et årsregnskab som viste et overskud.

Årets driftsresultat før afskrivninger blev på kr. 267.567, og efter afskrivninger og renter et positivt årsresultat på kr. 11.662. Selskabet har grundet den nye hal fået større afskrivninger og der var fortsat en del større driftsomkostninger i dette regnskabsår i forbindelse med den nye arena som har påvirket årsregnskabet.

Derfor betegner ledelsen naturligvis årsresultat for tilfredsstillende, og direktør Henrik Andersen roste bestyrelsen og salgschef Rene Jørgensen for et fantastisk samarbejde vedrørende den stramme økonomiske styring af selskabet.

White Hawks havde en sportslig godkendt sæson med vundne bronzemedaljer og finaledeltagelse i Metal Cuppen. Ledelsens sportslige målsætninger for 2016/17 er som tidligere udmeldt ikke ændret i form af top fire placeringer i Metal Cup, grundspillet og slutspillet.

Det første mål med en semifinaleplads i Metal Cup er som bekendt allerede indfriet med et brag af et par kampe mod Aalborg Pirates i januar måned.

Selskabet har således positive forventninger til fremtiden både sportsligt og økonomisk.

På generalforsamlingen blev hele bestyrelsen genvalgt som består af Peter Conradsen, Per Boe Larsen, Mette Kammer Pedersen, Ole Thue Hansen og Henrik Andersen.