Foto: Lars Lyngdahl

Regnvejr aflyser sankthans-fest på Knivholt

Vejret betyder at sankthans-festen på Knivholt i Frederikshavn aflyses.

Den største sankthans-fest i Frederikshavn bliver ikke til noget i år. Arrangementet på Knivholt er blevet aflyst på grund af det dårlige vejr. Det skriver Kanal Frederikshavn.

- Vi bliver desværre nødt til at meddele, at vi har aflyst aftenens arrangement, men vi vender helt sikkert tilbage næste år, lover John Jørgensen fra Knivholt til Kanal Frederikshavn.

Det er ikke mindst risikoen for torden og lyn, der har gjort at arrangementet aflyses. Det hele foregår nemlig omkring søen på Knivholt.

TV2 Nord har dagen igennem været i Frederikshavn Kommune hvor Nordjylland LIVE på tour torsdag aften sender fra. Vært Anne Christensen og store dele af produktionsholdet er med til sankthans-festen ved Møllehuset, og her er meldingen at arrangementet gennemføres som planlagt - med start klokken 20.30.

- Vi har set vejrudsigten, men vi håber, at vi undgår både regn og torden, siger Tine Bro fra Frederikshavn Museumsforening, der står bag arrangementet.

Hvis du vil se bål og høre Midsommervisen, men samtidig være sikker på at undgå regnvejret, der dagen og aftenen igennem præger Nordjylland, så se med på TV2 Nord Salto fra klokken 21.00. Her sender vi direkte fra fire sankthans-arrangementer - med mindre vejret aflyser disse arrangementer også.