Foto: Vagn Kraglund

Vildt lastbilridt: Tre kørt på sygehuset med skader

Tre unge mellem 18 og 20 år er kørt på sygehuset med skader efter at have siddet på det åbne lad på en kørende lastbil.

Hvad det helt præcis var, der var steget cirka 12 unge mennesker i Voerså til hovedet sidst på eftermiddagen lørdag, kunne vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck, ikke sige noget om.

Men klokken 17.30 endte et vildt ridt på ladet en mindre, hvid lastbil galt for tre af passagererne. I et venstresving på Østkystvejen faldt de af og pådrog sig skrammer.

- Ifølge vores oplysninger var det ikke så slemt, men jeg kan se, at tre af de unge mennesker, som alle var mellem 18 og 20 år, er blevet kørt med ambulance til Aalborg Universitetshospital, siger vagtchef Henrik Beck.

I alt befandt der sig en 10-12 unge mennesker på ladet af lastbilen, som blev ført af en 21-årig mand fra lokalområdet. Da uheldet skete, stak han af fra stedet.

- Vi fandt frem til føreren ved at efterforske lidt. Vidner kunne fortælle, hvordan bilen så ud, så vi fandt ham på hans bopæl. Indtil videre er han sigtet for spirituskørsel, men nu skal vi lige have ham afhørt, og så venter der nok nogle flere sigtelser, siger vagtchefen, der ikke har meget ros tilovers til de unge mennesker.

- Det er dybt tragisk, at 12 mand sidder på ladet af en lastbil på en offentlig vej. Det er virkelig ikke ret smart, at så mange kan blive enige om at gøre noget så dumt, siger Henrik Beck.