White Hawks bankede bundprop

Høgene fra Frederikshavn slog ørnene fra Herlev ganske eftertrykkeligt tirsdag aften.

På hjemmebanen i Frederikshavn mødte Herlev Eagles tirsdag aften op i forhåbning om at tage sæsonens første ordinære sejr.

Sjællænderne er eftertrykkeligt bundhold i Metal Ligaen med kun tre point, og det blev der ikke lavet om på tirsdag. Frederikshavn White Hawks vandt nemlig med flotte 5-2.

Marcus Olsson blev dobbelt målscorer og Colin Vock, Sebastian Svendsen og Mathias Bau supplerede op til høgenes samlede målscore.

Nordjyderne var foran 4-0 efter blot 29 minutter, og først derefter kom Herlev ind i kampen, da holdet efter 35 minutter reducerede. Mathias Bau satte dog trumf på White Hawks-præstationen, da han med knap et kvarter tilbage af kampen scorede til 5-1, og så var en Herlevs reducering til 5-2 efter 54 minutter en ringe trøst.

Frederikshavn White Hawks indtager en øjeblikkelig fjerdeplads i Metal Ligaen.