LIGE NU:

Midt i coronakrise: Omsætning i Løkken-firma stukket helt af

Trods alt det triste under coronakrisen, er der også lyspunkter. Nethandel er blevet en del af dagligdagen for langt flere danskere, og det har den nordjyske virksomhed Med24 i Løkken i den grad kunnet mærke. Omsætningen er på himmelflugt, og det samme er antallet af ansatte.

Ordrerne vælter bare ind, og de ansatte farer rundt for at kunne følge med. Det er stukket helt af for virksomheden MED24 i Løkken. Coronaen har betydet, at kunderne på det nærmeste er gået amok. De flår alt fra håndsprit, vitaminpiller og kosmetik ned i de digitale kurve.

- Det er fuldstændig vanvittigt. Hvis det fortsætter i 2021, som året er begyndt, kan omsætningen komme op i nærheden af en halv milliard kroner. Efter et 2020 hvor omsætningen steg med 75 procent, fortæller Kristian Brinckmann, der er direktør i MED24.

quote Vi er bevidste om, at den her enorme fremgang er sket på en kedelig baggrund

Kristian Brinckmann, direktør, MED24

Antallet af ansatte er fordoblet

Antallet er ansatte er også eksploderet. Fra 100 til flere end 200. Mange af dem er unge, der har taget sig et sabbatår fra lærebøgerne. I stedet for fx en backpackertur i Australien har de nu fået job her, og flere steder i de store lagerhaller brager musikken løs.

- Det er en fest at være her. Vi elsker, når der er drøn på, og vi har travlt. Det er fedt at være med til, siger Daniel Kjærsgaard, der er en af de, der har taget sig et sabbatår på MED24 for at tjene lidt penge.

Selv om der måske er al mulig grund til at have hænderne over hovedet, så er direktør Kristian Brinckmann ydmyg.

- Vi er bevidste om, at den her enorme fremgang er sket på en kedelig baggrund, så vi løber ikke rundt med hænderne over hovedet, siger han.

Top 20 i Danmark

For at kunne følge med den vilde efterspørgsel, bliver der pakket ordrer i toholdsskift på MED24. Fra kl 6 morgen til kl 22 aften. Et nyt pakkebånd i en ny kæmpestor lagerhal er lige kommet til, og i det hele taget er der stor fokus på hele tiden at kunne få varerne endnu hurtigere sendt af sted.

- Der bliver hele tiden optimeret, og inden vi overhovedet når at komme med forslag til hvordan, så står ledelsen her næste dag med nye tiltag, siger Mathilde Kjær Nejsum, der en af dem, der pakker ordrer, mens hun spæner rundt efter varer.

Sidste år røg MED24 i Løkken lige akkurat ind på listen over de 20 største netbutikker i Danmark.

Coronakrisen har flyttet handlen online

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

060421 FO Hans Andersen og ødelagt klit

play Klitsag afgjort: Kendt erhvervsmand idømt betinget fængsel for hærværk på klitter

Jægerhytten, Nibe Festival

Store festivaler kan ikke gennemføres som planlagt, siger ekspertgruppe

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

Til forsiden

Til forsiden