Stor skuffelse efter Fortuna-kamp: - For os var det alt eller intet

Mandag tabte Fortuna Hjørring stort til HB Køge i Kvindeligaen. Det blev en 6-1-sejr til det sjællandske hold.

Der er ingen tvivl om, at det er en skuffet spiller, som TV2 Nord møder efter mandagens topkamp i Gjensidige Kvindeligaen mellem Fortuna Hjørring og HB Køge.

Holdet fra det nordjyske tabte 6-1 til holdet fra Sjælland, og eftersigende har Fortuna Hjørring aldrig tidligere tabt en ligakamp så stort.

- De er bare bedre end os i dag. De løber bedre. De har mere energi. De snakker mere med hinanden. De spiller bedre, og jeg føler ikke rigtigt, at der var nogen fra vores hold, der mødte op i dag, siger Olivia Møller Holdt efter mandagens kamp. 

quote Jeg føler ikke rigtigt, at der var nogen fra vores hold, der mødte op i dag

Olivia Møller Holdt, Fortuna Hjørring

Ved den seneste kamp i fredags spillede Fortunas kvinder mod Brøndby, og her vandt det nordjyske hold 4-1 over holdet i gult og blåt. 

- Jeg ved ikke, om vi har sat os for tilfredse efter den kamp. Det ved jeg ikke, siger Olivia Møller Holdt. 

Hør hele interviewet med Olivia Møller Holdt: 

Olivia Møller Holdt har ikke et klart svar på, hvordan mandagens kamp gik så dårligt.

Kun få spillede efter vanlig standard

Fortuna Hjørrings træner Brian Sørensen var absolut heller ikke tilfreds efter dagens kamp. Han ved heller ikke, hvor spillerne var henne, da holdet mødte Køge. 

- Vi har vel en eller to spillere, der spiller til vanlig standard. Det er ikke nok, når man møder så stærkt et hold som Køge, siger Brian Sørensen. 

quote Det er bare virkelig skidt af os allesammen, at vi ikke er klar til sådan en kamp.

Brian Sørensen, træner, Fortuna Hjørring

Ifølge ham var de første 30 minutter en meget ærgerlig omgang, men han gav ikke kvinderne en skideballe i pausen. Han fortæller, at han var markant i sine udtalelser, men nu er der behov for, at holdet ser fremad. 

- Det er bare virkelig skidt af os allesammen, at vi ikke er klar til sådan en kamp. Som jeg sagde til holdet, må vi glemme den og sørge for at komme tilbage på sporet, siger Brian Sørensen. 

Hør hele interviewet med træner Brian Sørensen: 

Træner Brian Sørensen mener, at der nu er behov for at kigge fremad.

Fortunas kvinder går nu efter sølv

Fortuna Hjørring er efter dagens nederlag nu otte point efter HB Køge. Imens er Fortuna 16 point foran nummer tre, Brøndby, i kampen om sølvmedaljerne. 

Alligevel står Olivia Møller Holdt lige nu med en ærgerlig følelse. 

- Jeg har følelsen af, at det var det, siger hun og fortæller, at holdet ikke kan bruge en sølvmedalje til noget lige nu. 

- Førsteprioritet har været at vinde The Double. Det ser sort ud lige nu, men andenprioritet er at komme i Champions League og kvalificere os der, siger Olivia Møller Holdt.

Fortuna Hjørring har muligheden for at vinde pokalturneringen i denne sæson. Her møder de FC Thy-Thisted Q i finalen, som spilles i Hjørring 13. maj.


Seneste nyt

fra Nordjylland