LIGE NU:

Vendsyssel Håndbold henter 21-årig målvogter hos SønderjyskE

Da Vendsyssel Håndbolds nye cheftræner Olivera Kecman blev præsenteret for halvanden uge siden, var ambitionen, at 'Oli' ville fokusere på unge talenter.

Og det gør hun i dén grad i dag, hvor hun har været med til at håndplukke stortalentet Johanne Bagger Graugaard fra SønderjyskE.

Den 21-årige målvogter kommer til Vendsyssel Håndbold på en to-årig kontrakt. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Og hun ved alt om, hvad hun går ind til. Johanne Bagger Graugaard har nemlig arbejdet tæt sammen med Olivera Kecman, der i 15 år var cheftræner i SønderjyskE.

'Oli' er da også begejestret over at skulle træne målvogteren endnu engang, siger hun til Kanal Frederikshavn.

- Vores veje i håndbolden krydses nok en gang. Johanne passer godt ind i den måde, jeg gerne vil spille håndbold på - hurtigt angrebsspil og en masse kontra. Johanne er utrolig dygtig til lange udkast og til at bringe bolden hurtigt i spil. Velkommen til vores projekt i Vendsyssel, siger Olivera Kecman.

Johanne Bagger Graugaard lægger ikke skjul på, at kendskabet til Olivera Kecman har afgørende betydning for klubskiftet.

- Jeg har valgt at tage til Vendsyssel, fordi jeg tror på det projekt og set-up, man vil skabe i klubben. Jeg kender Oli fra tidligere, og jeg er helt overbevist om, at det er det bedste sted for min videre udvikling, både som håndboldspiller og som person.