LIGE NU:

Anne Sofie Espersen melder fra til Hjørring Revy

Den kendte skuespiller Anne Sofie Espersen er alligevel ikke med på årets revyhold. Hun er ramt af sygdom.

Den 45-årige Anne Sofie Espersen, der oprindeligt stammer fra Hirtshals, kommer ikke som ventet til at stå på scenen, når Hjørring Revyen den 15. juni har premiere. Hun er ramt af sygdom og har ikke kunnet deltage i de foreløbige prøver til årets revy.

Hun er ramt af en diskusprolaps og derfor i 11. time skrevet ud af manusskriptet. 

VIDEO: Nu er skuespillerne rykket til Hjørring. 

- Vi har i lang tid håbet på, at hun kunne bliver klar, men det lader sig ikke gøre, desværre. Det er vi selvfølgelig meget kede af, egentlig mest på hendes vegne, for hun har glædet sig i to år til at være med på scenen i Hjørring Revyen, og vi har glædet os til at præsentere hende. Det bliver ikke i år, og det må blive en anden god gang, siger Hjørring Revyens direktør, Henrik Baloo Andersen.

- Grundet det stærke hold vi har, har vi valgt ikke at finde en afløser. Vi står med et fantastisk hold og et stærkt materiale, tilføjer han.

Revydirektør Henrik Baloo Andersen kunne næsten ikke være i sig selv, da han i efteråret præsenterede det nye Hjørring Revy hold 2019 på Vendsyssel Teater. Revydirektøren kaldte det dengang selv "det vildeste scoop i mange år".

Og det er da fortsat et stjernespækket hold bestående af Preben Kristensen, der spiller revy igen for første gang i 29 år, Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, og Kasper LeFevre.

Holdet bag Hjørring Revyen er mandag vendt hjem til Hjørring, efter de i flere uger har øvet i København. Nu fortsætter prøverne til årets udgave af revyen det sted, hvor revyen skal opføres, nemlig på Vendsyssel Teater.

Meget tyder på at revyen allerede er en succes, for hele juni måned er udsolgt, mens flere forestillinger i juli nærmer sig udsolgt. 

Revyen spiller frem til 3. august.

Hjørring Revyens direktør Henrik Baloo Andersen fortæller om, hvorfor Anne Sofie Espersen alligevel ikke er med på scenen.