Første opgør endte 2-1 til italienerne. Foto: Screendump fra ACF Fiorentinas facebookside

Fortuna har spillet sig ud af Champions League

Fortuna Hjørring spillede aftenens kamp bedst, men fik ingen mål i kassen. Det nordjyske hold er dermed ude af Champions League.

Der var et ekstra pres på Fortuna Hjørrings skuldre, da de i aftens kamp skulle score mindst et mål og samtidig holde modstanderne ACF Fiorentina fra at score. Italienerne var nemlig foran på point, da de løb med en 2-1-sejr i den første kamp af de to kampe.

Det lykkedes desværre ikke kvinderne fra Fortuna, og selvom de var klart bedst på bolden hele vejen igennem og havde fire gode chancer, endte kampen 0-0.

- Det er en kæmpe skuffelse, at være så tæt på, og stadigvæk ikke kun få det ene mål, vi manglede. Vi var bare ikke skarpe nok oppe foran. Vi havde alle chancerne til at komme foran, men vi får dem bare ikke puttet ind. Vi kunne ikke, siger en skuffet Agnete Nielsen.

Halvvejs inde i første halvlej havde Agnete Nielsen et flot skud på stolpen, og i starten af anden halvlej havde Stine Bruun et hjørnespark, men denne gang lykkedes det heller ikke at få bolden i mål.

- Det er ærgerligt, at vi ikke formår at prikke den ind. Alt andet, end at score målet, var en fodboldopvisning fra vores side. Vi laver skønhedsfejl, men jeg kan næsten ikke forvente mere end det, de går ind og leverer, siger cheftræner, Brian Sørensen.