Foto: Fortuna Hjørring

Knald eller fald: Fortuna klar til fodboldbrag i Italien

Onsdag aften løber Fortuna Hjørring på banen i Firenze i 32. delsfinalen mod Fiorentina i Champions League-udgaven for kvinder.

Onsdag aften klokken 20.30 går det for alvor løs for kvinderne fra Fortuna Hjørring, når de spiller 32. delsfinaler imod Fiorentina i Firenze i UEFA Womens Cup; Champions League for kvindehold. 

Og det er et supermotiveret Fortuna-hold, der melder sig klar til kamp mod italienerne. 

- Vi har set Fiorentina i et par kampe, og vi ved, at det er et hold med gode spillere, men vi føler os godt forberedt til mødet. Vi har en god kampstatistik i UWCL (UEFA Womens Champions League red.), hvad angår italienske hold. Vi har mødt fem modstandere og er i de fire tilfælde fortsat i turneringen. Vi skal også gerne forsætte denne gang, sagde cheftræner Brian Sørensen, da der var pressemøde i Italien tirsdag aften.

Anfører for Fortuna, Tamires Gomes, stemte i.

- Det bliver helt bestemt en spændende kamp. Jeg er også overbevist om, at det vil blive en kamp, der er værd at se på, sagde hun.

Efter pressemødet var Fortuna-spillerne ude og teste banen på Artemio Franchi stadion, der til dagligt benyttes til Fiorentinas kampe i herrernes serie A.

Kampen i Firenze er det første af to opgør mellem de to klubber. Onsdag den 11. oktober kl. 20 har Fortuna italienerne på besøg til returopgør på Nord Energi Arena i Hjørring.