LIGE NU:

Peter Enevoldsen er ny assistenttræner i Fortuna

Fortunas nye cheftræner, Carrie Kveton, har fået sig en ganske erfaren assistent i form af Peter Enevoldsen.

Trænerkabalen i Fortuna Hjørring er faldet på plads. For 14 dage siden blev tidligere assistenttræner Carrie Kveton ansat som cheftræner, og nu er også posten som assistenttræner besat af 56-årige Peter Enevoldsen, som har ganske meget trænererfaring på sit cv.

Trænerrokaden blev sat i gang, da den tidligere Fortuna-cheftræner midt i januar sagde sit job op for at flytte til USA og forfølge et erhvervseventyr, hvor han vil satse fuldt ud på sit avancerede fodbold-træningsudstyr i virksomheden Goal Station.

Dermed bliver det altså en ny, dynamisk duo, der skal forsøge at føre Fortuna frem til pokaler og triumfer de kommende år.

Mens Carrie Kveton efterhånden har mange år på bagen som en del af trænerteamet i Fortuna Hjørring, har Peter Enevoldsen været land og rige rundt i sin trænergerning.

Han er tidligere cheftræner for Thisted FC, og derudover har han blandt andet været assistenttræner i Viborg FF og SønderjyskE. Senest har han været assistenttræner i Randers FC siden sommeren 2017.

Som aktiv fodboldspiller var han blandt andet i tyske Borussia Mönchengladbach og hos østrigske Linz, men spillede også på hjemlige breddegradder i AaB og Nørresundby BK.

- Det gjorde os glade, da Carrie Kveton sagde ja til at indtræde som cheftræner, og nu synes jeg, at det er fantastisk at få en aftale med Peter. Jeg glæder mig til at følge det fremtidige samarbejde mellem Carrie og ham. Det giver et realistisk håb om et dansk mesterskab til sommer, siger formanden for Fortunas eliteudvalg, Kim Brix.

Noget tyder på, at eliteudvalgsformanden har noget at have håbet i. Carrie Kveton og Peter Enevoldsen ser fra start ud til, at have en god fælles kemi og supplerer hinanden, så deres indsats med det talentfulde Fortuna-hold kan bære frugt. 

I årets første træningskamp mod den norske klub Vålerenga stod de to sammen ved sidelinjen, hvorfra de animerede spillerne til en indsats, der førte til 3-0-sejr. Signe Bruun score to gange og Caroline Smidt en.

Mandag spiller Fortuna igen træningskamp på kunstgræsbanen i Hjørrings Park Vendia mod svenske Gøteborg FC.