Sikker sejr holder Fortuna i kapløbet om førstepladsen

En sejr over BSF søndag bevarer Fortuna Hjørrings position i kapløbet om førstepladsen.

Fire mål i første halvleg og to i anden halvleg samt et rent mål sikrede fodboldholdet Fortuna Hjørring søndag en sejr over BSF på hjemmebane.

Sejren betyder, at Fortuna bevarer sin position på ligaens andenplads, fire points efter det førende hold fra Brøndby.

Skal Fortuna fortsat bevare håbet om The Double er kravet sejr i de næste otte kampe heraf to mod Brøndby.

I søndagens kamp startede Fortuna som lyn og torden. Inden for de første seks minutter var der scoret to gange, og med føringen på 2-0 var der etableret en formidabel gejst hos Fortuna og et udgangspunkt, der fik spillet til at sprudle. Målscorerne var Caroline Møller og Frederikke Thøgersen.

35 minutter inde i halvlegen blev der igen scoret, og her var det Sara Thrige, der tegnede sig for et mål. Også her skulle der kun gå kort tid inden yderligere scoring. Sara Holmgaard gjorde det 37 minutter inde i halvlegen til pausestillingen 4-0.

Anden halvleg indbragte dog kun to scoringer. Emma Snerle kom først ud af busken med en scoring til 5-0 i det 55., minut og så rundede Sanni Franssi af i det 89. minut.

Fortunas næste opgør er mod VSK på kunstgræsbanen i Århus, hvor efter det er Thy Thisted, der står for tur, inden det går løs mod Brøndby i en altafgørende kamp i Hjørring den 18. april.