LIGE NU:

33-årig anholdt: Røvede Danske Bank i Hobro med pistol

En 33-årig er anholdt og sigtet for at have røvet Danske Bank i Hobro. Han blev anholdt efter en biljagt på flere kilometer.

Tirsdag eftermiddag klokken 13.12 blev Danske Bank i Adelgade i Hobro udsat for røveri. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. En 33-årig mand fra Hobro-området er blevet anholdt og sigtet for røveriet.

Den 33-årige indfandt sig i banken, maskeret med en styrthjelm og truede sig ved kassen, ved hjælp af en pistol, til et ukendt kontantbeløb. Han flygtede efterfølgende fra banken i en stjålet bil.

Kort efter røveriet blev bilen set af en patrulje fra Nordjyllands Politi, der eftersatte bilen i retning med Stenild. Fra Stenild gik eftersættelsen tilbage mod Hobro, og den endte midt i Hobro, på parkeringspladsen ved Superbrugsen på Adelgade, tæt på banken. Her fortsatte røveren sin flugt til fods.

En hundepatrulje fik dog hurtigt løbet manden op hvorefter han blev anholdt og sigtet.

Både udbyttet fra røveriet samt gerningsvåbnet blev fundet i den bilen manden var flygtet i.

Politi søger vidner

Politiets efterforskere er nu igang med at samle sagens tråde og få omstændighederne omkring røveriet dokumenteret. Derfor vil borgere i Hobro resten af dagen stadig kunne se flere betjente i byen end normalt, men gerningsmanden er altså anholdt, og der er som borger intet at frygte.

I forbindelse med efterforskningen hører Nordjyllands Politi gerne fra vidnger, der ligger inde med oplysninger, der kan være relevante for sagen. Gør man det, bedes man henvende sig til politiet på telefon 114.

Anklagemyndigheden skal nu vurdere sagen juridisk, og der vil senere komme en udmelding om, hvornår den 33-årige skal fremstilles i et grundlovsforhør.

 
 
Foto: Mogens Jørgensen

 

Emilie Kjær Hanefeldt Dinesen 2

play Corona-nedlukning får studerende til at føle sig ensomme

20210308-200043-L_14Mb

play AaB hentede første Superliga-sejr under ny træner: - Han kan være ude ad bagdøren om tre uger

Travle genbrugsbutikker

play Efter to måneders nedlukning: Frivillige glade for at være tilbage i genbrugsbutikkerne

40_percent

play Nyd tirsdagen før vejret slår om

Emilie Kjær Hanefeldt Dinesen 2

play Corona-nedlukning får studerende til at føle sig ensomme

20210308-200043-L_14Mb

play AaB hentede første Superliga-sejr under ny træner: - Han kan være ude ad bagdøren om tre uger

Til forsiden

Til forsiden