Hobro hentede sen sejr over Vejle

Hobro IF ligger nu nummer tre i 1. division med søndagens sejr over Vejle på 1-0.

På hjemmebane lykkedes det søndag Hobro at hapse tre vigtige point i topkampen, da Vejle lagde vejen forbi. Den helt store helt blev Kasper Povlsen, som sørgede for det sejrende mål med bare en håndfuld minutter tilbage af kampen.

Første halvleg var domineret af Vejle, som havde flest chancer for scoring. Men præcisionen manglede, og holdene kunne gå til pause med to runde tal på måltavlen. Hobro åbnede anden halvleg med en stor chance for at bringe sig i front, men Abangs saksespark på mål blev blokeret. Den efterfølgende byge af hjørnespark bragte heller ikke noget med sig.

Med bare få minutter igen kom forløsningen så til Hobro - 1-0 og en tredjeplads i 1. division.