Seneste nyt:

Hobro IK lancerer nyt e-sportshold

Hobro IK er klar med en ny satsning på e-sport. Den nordjyske idrætsklub overtager det allerede eksisterende hold, HSE Vikings, som nu kommer til at hedde Hobro Vikings.

FCK har det, AGF har det også, og nu melder Hobro IK sig på banen med et e-sportshold. Hobro IK oplyser i dag i en pressemeddelelse, at klubben lancerer et nyt e-sportstiltag. Hobro IK overtager e-sportsforeningen HSE Vikings fra Hobro Svømmeklub og har samtidig indgået et samarbejde med Supernova e-sport, som er en sammenslutning af forskellige e-sportshold fordelt på forskellige spil. Parternes nye samarbejde døbes Hobro Vikings.

HSE Vikings har i dag omkring 100 medlemmer, men håbet er, at det nye samarbejde kan få medlemstallet til at stige yderligere, så Hobro og Mariagerfjord Kommune kan komme på landkortet indefor e-sport.

quote Vi kan jo se, at e-sport er en hastigt voksende sportsgren, og alt tyder på, at interessen kun vil stige.

Per Andersen, Formand Hobro IK

- Vi kan jo se, at e-sport er en hastigt voksende sportsgren, og alt tyder på, at interessen kun vil stige i de kommende år. Der uden tvivl et stort potentiale i e-sport, som endnu ikke udnyttes til fulde, og vi håber på, at vi med det nye samarbejde kan være med til at tage e-sport i Hobro og i hele Mariagerfjord Kommune til nye højder, siger formand i foreningen Hobro IK, Per Andersen, i pressemeddelelsen.

Fokus på sundhed

Hobro Vikings kommer ligesom kollegerne i fodboldens Superliga til at spille i gult og blåt. De har fået designet spillertrøjer, som holdet skal bære ved deltagelse i turneringer. Du kan se trøjer i billedet øverst i artiklen.

Hobro Vikings kommer også til at have fokus på andet end at spille computer, eller gaming, som det hedder i e-sportsmiljøet. 

HSE Vikings havde også et stort fokus på motion, sund kost og generel sundhed. Men selvom Hobro IK nu overtager HSE Vikings, så vil fokusset på denne sunde livsstil blive opretholdt. Og netop dette fokus har været vigtigt for den nye hovedsponsor af Hobro Vikings, Labtech Data.

- Hobro Vikings har et stærkt værdisæt, der omhandler, at man også skal være fysisk aktiv og spise sundt, hvilket man hurtigt kan glemme, når man sidder mange timer foran skærmen hver uge. Det er nogle værdier, som vi gerne vil være med til at fremme, siger Thomas Kvist Sørensens fra Labtech Data.

Labtech Data skal blandt andet være med til at afholde LAN-events i Jutlander Bank Loungen på Hobro IK’s hjemmebane DS Arena samtidig med, at de får deres navn på spilletrøjen.

20211127-175022-L_11Mb

play Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

laura

play Åbent hus-arrangement får gymnasieelever i skole på en lørdag

20211127-100945-L_5Mb

Morten fra Brovst fanget i corona-kaos i Amsterdam

def_thumb,50_percent

play Børglum Kloster åbner for de private stuer

20211127-175022-L_11Mb

play Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

laura

play Åbent hus-arrangement får gymnasieelever i skole på en lørdag

20211127-100945-L_5Mb

Morten fra Brovst fanget i corona-kaos i Amsterdam

Til forsiden

Til forsiden