Hobro taber til oprykker - men er stadig tæt på top seks

Hobro IK tog et smut til Kolding i NordicBet Ligaen, og det blev en kamp med ganske meget fight, da begge hold ville sikre sig en plads i top seks, når grundspillet slutter.

Med en sejr vil nordjyderne allerede nu være sikre på det, men sådan skulle det ikke gå lørdag eftermiddag.

Oprykkerne fra Kolding skulle nemlig vise sig for stærke for Hobro, da nordjyderne måtte rejse hjem med et nederlag på 3-1.

I første halvleg var det et Hobro-hold, som næsten intet kom frem til, men Kolding kunne heller ikke for alvor sætte sig igennem med de store chancer.

Målræv ændrede kampen

Det skulle hurtigt ændre sig i anden halvleg, hvor Kolding fra start af satte den gamle målræv, 34-årige Thomas Mikkelsen, på banen.

Den indskiftning fortryder Kolding-træneren nok ikke, da Mikkelsen efter 58 minutter kunne sætte bolden bag nyindkøbet for Hobro, målmanden Andreas Søndergaard.

Bare ti minutter senere svarede Hobro dog igen, da de kæmpede sig frem til et straffespark, som Mads Freundlich kunne score på.

Thomas Mikkelsen var desværre for Hobro endnu ikke færdig med målscoringen, da han efter 77 minutter igen scorede. Fem minutter senere scorede Isak Taannander til 3-1 til Kolding.

I slutminutterne forsøgte Hobro at presse Kolding-spillerne, men de kom aldrig rigtig tæt på at få reduceret.

Med et nederlag på 3-1 har Hobro IK tabt de første to kampe i forårssæsonen efter at have solgt ud af flere store profiler.

Nu er både Kolding og Hobro på 31 point  med to kampe tilbage af grundspillet. Dermed har begge hold fire point ned til Hillerød, som forsøger at hente de to jyske klubber.