Mariagerfjord svinder ind

03:20

Tidligere år har flere nordjyske byer været oppe på vægten og afholdt vægttabskonkurrencer. I år er det en hel kommune, der går på skrump.

Foto: TV2/Nord

1 af 2

Tidligere har flere nordjyske byer været oppe på vægten og afholdt vægttabskonkurrencer. I år er det en hel kommune, der går på skrump.

Idrætscentret i Hobro var søndag et af de steder, hvor deltagerne til vægttabskonkurrencen Mariagerfjord På Vægten har kunnet lade sig indveje.

- Min rygrad er ikke så god, så jeg er nødt til at få et spark med sådan en konkurrence som den her. Jeg skal smide 10 kilo, siger Anette Lykke Jensen, der er en af deltagerne.

I en kollektiv slankekur vil lige omkring 500 borgere i Mariagerfjord - delt op i hold - fra i dag og de næste otte uger konkurrere om, hvem der kan smide flest kilo.

Under hele forløbet vil deltagerne blandt andet blive tilbudt en masse gratis træningsmuligheder som crossfit, løb, svømning og bodytoning.

- Jeg skal smide 35 kilo. Jeg ved ikke, om jeg kan nå det, men jeg vil prøve det med motion og kostomlægning, siger Peter Blok Hansen, der i dag vejer 126 kilo.

118 hold med to til fem personer på hvert hold har tilmeldt sig Mariagerfjord På Vægten.

De vindende - de mest tabende hold - kan vinde præmier for 40.000 kroner.

Forsiden lige nu