LIGE NU:

Profil vender tilbage: Mads Hvilsom trækker igen i Hobro-trøjen

Hobro IK har i dag lavet en treårig aftale med Mads Hvilsom, som skifter fra SønderjyskE.

Mads Hvilsom var en af de helt store profiler, da Hobro IK i 2014 spillede sig i Superligaen for første gang. I klubbens første sæson i landets bedste liga formåede Mads Hvilsom at blive nummer to på topscorerlisten.

Siden blev han solgt til tyske Eintracht Braunschweig, og han har også været forbi norske SK Brann og Esbjerg fB. Siden sommeren 2017 har han været udlejet til SønderjyskE. Men til sommer vender han tilbage til klubben i Himmerland.

Hobro Ik har i dag offentliggjort, at de har skrevet kontrakt for de næste tre år med den 26-årige angriber.

- Mads har i længere tid været en ønskespiller for os. Vi har flere gange forsøgt at hente Mads tilbage til Hobro IK uden held, men nu lykkedes det endelig, og det er vi lykkelige over. Mads er yderst professionel og arbejder stenhårdt både til træning og i kamp, så han er en prototype på en Hobro-spiller. Han har tidligere været med til at flytte klubben op på et nyt niveau, og vi håber, at han igen kan være med til netop det, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse. 

Spilleren, der har formået at score 28 gange på 74 kampe i Hobro-trøjen, glæder sig også til et gensyn med Hobro IK:

- Da jeg forlod Hobro IK, gik der ikke lang tid, før jeg fandt ud af, hvad jeg faktisk var en del af. Jeg havde en rigtig god tid i Hobro, og jeg har også fulgt klubben tæt, mens jeg har været væk. Det har været helt naturligt for mig, og jeg har altid håbet, at jeg kunne komme tilbage på et tidspunkt. Det lykkedes så nu, hvilket jeg er vildt glad for. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til sommer, udtaler Mads Hvilsom.