LIGE NU:

1000 nye medlemmer til Danmarks Naturfredningsforening Aalborg

Der er kommet 1000 nye medlemmer til den ålborgensiske afdeling af Danmarks Naturfredningsforening. Desuden træder formanden træder tilbage.

En medlemsfremgang på 25 procent. Det er de opløftende tal for Danmarks Naturfredningsforenings afdeling i Aalborg forud for årsmødet på næste lørdag.

- Jeg tror, at det hænger sammen med, at vi har været meget synlige på miljøområdet. Og derudover så kører vi jo hele tiden medlemskampagner, siger en glad Laurits Krog, der er formand for DN Aalborg.

Det samlede medlemstal i DN Aalborg når dermed op over 5000 medlemmer. På landsplan har Danmarks Naturfredningsforening knap 150.000 medlemmer.

Ny formand også på dagsordenen
På årsmødet annoncerer foreningens formand gennem godt og vel halvandet år, Laurits Krog, at han træder tilbage som lokalformand i Aalborg.

- Jeg er blevet lidt træt af alt det skrivebordsarbejde og fortsætter som menigt medlem, siger Laurits Krog, der også har andre grunde til at overlade formandsposten til andre. Han har nemlig planer om at gå ind i lokalpolitik i den nærmeste fremtid.