LIGE NU:

20-årig fortsat fængslet for Jomfru Ane Gade-drab

Vestre Landsret stadfæstede mandag varetægtsfængslingen af den 20-årige mand, der er sigtet for medvirken til drabet på en 21-årig mand i Aalborg i april.

Varetægtsfængslingen af den 20-årige mand, der er sigtet for medvirken til et drab begået i Jomfru Ane Gade den 7. april, står ved magt. Det afgjorde Vestre Landsret mandag, efter at den 20-årige havde kæret byrettens tidligere beslutning om at placere ham bag tremmer foreløbig frem til den 29. juni. Manden nægter sig skyldig.

Han blev anholdt fredag under en større politiaktion på Nørrebro i København. Det skete efter flere ugers efterforskning af drabet på den 21-årige William Lennon Davis i Aalborg.

Politiet i København og Aalborg arbejdede sammen under fredagens aktion og afspærrede flere gader for at sikre, at den 20-årige ikke stak af. Han blev anholdt i sin lejlighed og bragt til Aalborg, hvor retsmødet lørdag fandt sted bag lukkede døre. Dommeren nedlagde et navneforbud.

William Lennon Davis mistede livet den 7. april, da han blev stukket ned under et slagsmål mellem to grupper i Jomfru Ane Gade.

Den ene bestod af både lokale unge mænd og af unge fra København. Den anden gruppe bestod af unge fra Århus-området - heriblandt den senere dræbte.