LIGE NU:

5-årig pige udsat for årelangt misbrug

En nordjysk far er blevet fængslet for omfattende seksuelt misbrug af sin 5-årige datter.

Endnu en gruopvækkende sag om mishandling og seksuelt misbrug af børn kan være under opsejling i Nordjylland. 

Efterforskningsleder Lars Nørskov fra Nordjyllands Politi bekræfter overfor TV2/Nord, at politiet i øjeblikket efterforsker en sag om seksuelt misbrug af en 5-årig pige, og at pigens far er blevet varetægtsfængslet i sagen.    

Den lille piges liv har ifølge TV2/Nords oplysninger været et langt mareridt. Lige siden hun var spæd, har hun angiveligt været udsat for omfattende seksuelt misbrug af sin far - et misbrug der blandt andet skal have omfattet fuldbyrdet voldtægt og penetrering med forskellige redskaber.

En del af efterforskningen koncentrerer sig ifølge TV2/Nords oplysninger om billeder af misbruget, der angiveligt har været i omløb på internettet. Det har ikke været muligt at få bekræftet de oplysninger hos Nordjyllands Politi. 

Misbruget er angiveligt sket i Aalborg Kommune, og kommunen har ifølge TV2/Nords oplysninger grebet ind og fjernet den lille pige fra hjemmet. De oplysninger ønsker kommunen dog ikke at kommentere. Socialchef Hanna Manata vil hverken be- eller afkræfte, at kommunen har kendskab til sagen, og henviser i øvrigt til Nordjyllands Politi.

I første omgang blev både moren og faren til den lille pige anholdt mens familien var på tur i sommerland, men efterfølgende blev moren løsladt.