LIGE NU:

AaB-angriber skifter til OB

Anders K. Jacobsen skal hjem til Odense, og skifter med øjeblikkelig virkning til OB.

Angriberen Anders K. Jacobsen, der havde kontraktudløb med AaB indtil nytår, valgte i starten af juli at underskrive en kontrakt fra 1. januar 2016 med OB, og nu er klubberne blevet enige om en transfersum, så klubskiftet bliver en kendsgerning allerede fra i dag.

- Det er to år siden, at vi hentede Anders i FC Fredericia, og vi glæder os over, at AK og AaB sportsligt har været et optimalt partnerskab, der udover fornemme resultater også har udmøntet sig i en mindre transfergevinst for AaB, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

- Anders fik for alvor udløst sit potentiale i AaB og har præsteret flot for os i sine to sæsoner i klubben, og vi ville gerne have forlænget aftalen med ham, hvilket AK som bekendt ikke ønskede. Men naturligvis ønsker vi Anders al mulig held og lykke i sin fortsatte karriere, siger Allan Gaarde.

Anders K. Jacobsen vender med skiftet tilbage til sin fødeby og til klubben, hvor han som 17-årig fik sin Alka Superligadebut i 2007.

- Jeg håber, at folk har forståelse for, at jeg gerne har villet vende tilbage til Odense, og jeg vil gerne takke trænere, spillere og ansatte i klubben for vores tid sammen samt ikke mindst takke AaB's supportere for deres altid store opbakning, slutter Anders K. Jacobsen.

Anders K. Jacobsen opnåede 74 officielle kampe og 21 scoringer for AaB.