LIGE NU:

AaB Ishockey: Det er nu, det gælder

Tirsdag aften spiller AaB Ishockey kamp mod Nordsjælland Cobras, som nordjyderne for få dage siden tabte til i en tæt kamp. Sportsdirektør Ole Nielsen tror på sejr tirsdag

For mindre end 10 dage siden spillede AaB Ishockey europæiske kampe i Riga. Nu er de centraleuropæiske minusgrader og den kolde sne skiftet ud med dansk januarvejr og kampe i den danske ishockeyliga.

Tirsdag aften møder det nordjyske hold Nordsjælland Cobras - de europæiske kampe kan stadig mærkes, men sportsdirektøren tror på sejr.

- Jeg håber, vi vinder, men ingen tvivl om at det bliver en tæt kamp. Det er nu, vi for alvor kan mærke, at ligaen begynder at spidse til, fordi mange bundhold har kniven på struben og forsøger at kratte point sammen, så det bliver en udfordring i aften, siger Ole Nielsen til TV2/NORD

De mange kampe i Riga har givet AaB europæisk rutine, men kampene har også betydet trætte spillere.

- Det skal ikke være en undskyldning, at vi har været i Riga, men det er klart, at vi har spillet kampe, som kan mærkes i benene. Vi er forberedte, men samtidig er vi i en periode nu, hvor det kan mærkes at vi er ved at være slidte, men det skal ikke være en undskyldning, hvis vi taber kampe, siger sportsdirektøren.

Ifølge Ole Nielsen er alle mand klar til aftenens kamp. Han vurderer, at træner Jarmo Tolvanen nærmest har et luksusproblem, fordi alle udlændinge nu er klar til kamp, og derfor skal der udvælges, hvem, der skal spille.