Søren Frederiksen (th) spiller sin første kamp for AaB. Foto: Torben Larsen

AaB slog FC Hjørring

Træner Kent Nielsen erkender at AaBs superligatrup stadig er smal og sårbar overfor skader. Klubben har kun forstærket sig med en enkelt spiller i transfervinduet. Han kom på banen i dag en træningskamp mod FC Hjørring.

AaBs nyindkøb, 23-årige Søren Frederiksen, er hentet fra FC København. Just ankommet direkte fra Aalborg Lufthavn spillede han i dag sin første kamp for nordjyderne.

- AaB og jeg matcher hinanden godt. Jeg får noget spilletid og jeg kan forhåbentligt bidrage med noget god fodbold. Jeg forventer at vi får et spændende forår med nogle sjove kampe, siger Søren Frederiksen.

AaBs trup tæller nu 20 spillere. BTs sportsjournalist Mikael Qureshi stempler AaBs transfervindue som godkendt, fordi der ikke er penge til andet. Men den smalle trup kan få alvorlige konsekvenser.

- 20 spillere er ikke meget. Til sammenligning har FCK 25 mand i truppen. Der er også mange unge spillere med i Aalborg truppen, så jeg synes ikke de er så stærkt rustede, hvis der kommer mange karantæner og skader, siger Michael Qureshi.

Kent Nielsen er enig, men vil ikke male fanden på væggen.

- Det er klart at med 20 spillere kan man sagtens sætte nogle scenarier op, hvor vi får problemer. Men det vil altså være åndsvagt at begynde at se så mange spøgelser, som det er nu, siger cheftræner Kent Nielsen.

Smal trup eller ej. I dag vinder AaB 2-0 over Hjørring fra 1. division. Først på et sjældent hovedstød fra Anders Due. Dernæst er det er Rolf Toft der får den sidste fod på scoringen til 2-0.

AaB spiller sin første superligakamp i forårssæsonen den 1. marts på udebane mod Silkeborg.