03:40

Allan Gaarde, Sportsdirektør i AaB. Foto: Tom Kjeldaard

1 af 2

Allan Gaarde: Håber på samme trup

Præcis ved midnat i aften lukker det såkaldte transfervindue i fodboldens verden. I AaB håber man at beholde sin trup.

Til midnat er det sidste chance for de fleste fodboldklubber at købe og sælge spillere. Det beyder ofte en del travlhed hos klubberne, og AaB er ingen undtagelse.

- Der skal ikke meget til, før det bliver hektisk. Men jeg håber på en rolig dag, siger sportsdirektør i AaB, Allan Gaarde.

AaB overvinterer på Superligaens andenplads, og derfor vil klubben gerne beholde sine profiler. Dermed ligner Lasse Nielsen den eneste spiller, som forlader AaB i dette vindue.

- Vi går et spændende forår i møde. Så jeg håber at gå hjem i aften uden at have solgt spillere. Men det kan lige pludselig udvikle sig, siger Allan Gaarde.

Spillere som Nicolaj Thomsen og Kasper Kusk har tidligere været interessante for mange klubber, men de forventer at blive i AaB.

- Jeg forventer at blive i AaB. Vi går et spændende forår i møde, og det vil jeg gerne være en del af, siger Nicolaj Thomsen.

For Kasper Kusk vil transfervinduets lukning til midnat give ro efter et par hektiske uger.

- Der har været meget snak om min person. Når vinduet lukker i aften er det ligesom et overstået kapitel, og jeg kan bruge min energi på AaB, siger Kasper Kusk.