Berørte forsvarsadvokater i Serritslev-sagen (opdateret)

Ægteparret der er anklaget for bl.a. vanrøgt i Serritslev-sagen. Foto: Nils Sloth

Den 21-årige pige, der flygtede fra måneders fangenskab, og startede Serritslev-sagen, blev for lukkede døre fredag afhørt om de grove anklager mod sin far og stedmor. TV2/NORD talte med forsvarsadvokaterne. De var tydeligt berørte af afhøringen i retten. SE MERE I AFTEN PÅ TV2/NORD 19.30

Den 21-årige pige, der flygtede fra måneders fangenskab i et iskoldt loftsværelse og startede Serritslev-sagen, bliver afhørt i fredag morgen ved retten i Hjørring.

I middagspausen fredag, talte TV2/NORDs udsendte medarbejder Lisbet Christensen med forsvarsadvokaterne. De virkede meget berørte af sagen.

Forsvarsadvokaten for pigens stedmor Henrik Garlic siger til TV2/NORD:

- Jeg har selvfølgelig læst anklageskriftet mange gange, men det er noget helt andet at høre det i retten. Det er klart at det er svært.

Pigen har tidligere fortalt, hvordan hendes 41-årige far og 37-årige stedmor holdt hende indespærret i huset i Serritslev - uden lys og varme - indtil hun flygtede i begyndelse af 2010.

I et halvt år fik pigen ikke lov til at spise sammen med de øvrige i den store familie.
 
Faren er anklaget for at have slået pigen jævnligt og tvunget hende og en yngre steddatter til sex.

Serritslev-parret er tiltalt for omfattende vanrøgt af deres tilsammen ni børn i alderen to til 19 år, og i retten har de på skift beskyldt hinanden for at være hovedansvarlige. De kalder gensidigt hinanden for tikkende bomber.

afhøringen af Martin, som er en af morens børn, vil gå i gang mandag.

Forsiden lige nu