BSV rejser sig fra graven og besejrer Mors-Thy

Med en kraftanstrengelse lykkedes det for BSV at vinde ude over Mors-Thy og holde liv i semifinaledrømmen.

De lignede en flok spillere, der var både døde og begravede.

Men efter en dramatisk anden halvleg og sejr på 27-26 ude over Mors-Thy lever Bjerringbro-Silkeborg (BSV) fortsat i slutspillet af herrernes håndboldliga.

Sensationsholdet Mors-Thy var ellers på vej mod en billet til semifinalerne, da holdet førte 19-13 ved pausen.

Men i anden halvleg kom BSV nærmest mirakuløst tilbage, mens hjemmeholdet kun scorede syv gange efter pausen.

Første halvleg blev ellers en opvisning fra hjemmeholdet, der havde den rette tænding. Anført af spillere som Tobias Ellebæk og Marcus Mørk nærmest udspillede Mors-Thy et paralyseret BSV-hold.

Mors-Thy stormede af sted til en 12-7-føring, og kun en sen BSV-reducering holdt hjemmeholdets forspring ved pausen nede på 19-13.

Intet fungerede for gæsterne, og hverken Jannick Green eller Dane Sijan fik fat i noget i BSV-målet.

Det lignede begyndelsen til enden på BSV's sæson, men så var det som om, at alvoren gik op for gæsterne. Og det gjorde den måske også for hjemmeholdets spillere, der pludselig var 30 minutter fra en kæmpe triumf.

Stille og roligt fik BSV hentet ind på hjemmeholdets forspring, og midtvejs i anden halvleg kunne Chris Jørgensen udligne til 23-23.

Mors-Thy-målmanden Søren Pedersen brillerede med flere redninger i slutfasen, men det var ikke nok.

Tre et halv minut før tid bragte Nikolaj Ø. Nielsen BSV foran for første gang i kampen, da han scorede til 26-25.

Rasmus Lauge steg til vejrs og scorede det næste mål, som viste sig at være nok trods en sen reducering fra Mors-Thy.

Skjern Håndbold gik tidligere onsdag aften videre fra slutspilspulje 2 med en kneben sejr på 31-30 ude over Århus Håndbold.

BSV har tre point i slutspilspulje 2, hvor der resterer to spillerunder.

Mors-Thy har seks point, mens Skjern Håndbold fører gruppen med otte point.