LIGE NU:

Cassøes efterfølger er fundet: Chefanklager bliver ny politidirektør

Det bliver den nuværende chefanklager ved Nordjyllands Politi, der fra 1. juni skal bestride titlen som politidirektør for Nordjyllands Politi.

28. april havde Elsemette Cassøe sidste arbejdsdag som politidirektør for Nordjyllands Politi. Siden har Henrik Kjær Thomsen ageret som midlertidig politidirektør indtil en permanent afløser var fundet, og det er nu sket, oplyser Justitsministeriet.

- Anne Marie Roum Svendsen har siden 1. januar 2016 været en dygtig og nytænkende chefanklager i Nordjyllands Politi samt en inspirerende kollega i politikredsens øverste ledelse. Før 2016 var hun i en længere periode chef for politikredsens ledelsessekretariat. Det er derfor med glæde – og en lille smule stolthed – at jeg nu kan præsentere Anne Marie Roum Svendsen som den nye politidirektør i Nordjyllands Politi, siger Stabschef Henrik Kjær Thomsen. 

Den nye direktør hedder Anne Marie Roum Svendsen, og tiltræder sin stilling 1. juni. Hun er i dag chefanklager ved Nordjyllands Politi - en stilling hun har bestridt siden årsskiftet 2015/2016.

Inden da var den 49-årige jurist sekretariatschef ved Nordjyllands Politi.

Anne Marie Roum Svendsen er blevet udnævnt til politidirektør i Nordjyllands Politi samtidig med at to andre politikredse har fået udnævnt nye politidirektører. I Københavns Politi bliver Anne Barbara Sidenius Tønnes ny direktør mens Kim Christiansen bliver ny direktør i Københavns Vestegns Politi.

Udvalgt CV: Anne Marie Roum Svendsen

 

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

brand 1

gallery Staldbygning stod i brand: Halmballer fik ilden til at sprede sig

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Til forsiden

Til forsiden