Cycling Nord-veteran blev nummer to i Kolding

Søndag blev der kørt Post Cup i cykelcross for sidste gang i år i Kolding. Cycling Nords veteran Anders Bro Bystrup blev nummer to i B-klassen.

Søndag blev der afholdt cyklelcrossløb i PostCup i Kolding. Anders Bo Bystrup fra Cycling Nord er dansk mester i veteranklassen (over 40 år), og i søndagens løb blev han nummer to efter svenske Benny Andersson. Anders Bro Bystrup ærgrer sig dog ikke synderligt over den sekundære placering.

- Jeg ville naturligvis gerne have vundet løbet. Men en sejr havde betydet, at jeg skulle starte i A-klassen til næste PostCup-afdeling og det er jeg umiddelbart ikke interesseret i, siger Anders Bro Bystrup.

Skulle Anders Bro Bystrup komme i A-klassen, bliver den vejledende køretid på ruterne forlænget fra 40 til 60 minutter.

Der afholdes DM i cykelcross for veteranklassen i Helsingør 11. januar.