Hobro spiller fortsat i 1. division efter en klage over klubben er blevet afvist. Foto: Torben Lykke Larsen (arkivfoto)

DBU afviser klager over Hobro

Der er ikke bevis for, at Hobro IK i fodboldens 1. division har overtrådt amatørbestemmelserne. Derfor afviser DBU klagen fra en af divisionskonkurrenterne.

DBU's Disciplinærudvalg har undersøgt, om Hobro IK har overtrådt amatørbestemmelserne, efter henvendelse fra AB. Disciplinærudvalget finder ikke, at der er bevis for, at Hobro IK har overtrådt bestemmelserne, skriver DBU på sin hjemmeside.

I maj måned rettede 1. divisionsklubben AB henvendelse til DBU, da det fremgik af to artikler fra Jyllands-Posten, at spillere fra Hobro IK var blevet undersøgt af SKAT, fordi der var mistanke om, at de havde modtaget løn forklædt som kørselsgodtgørelse, og at klubben dermed havde overtrådt en række bestemmelser i DBU's regulativer og amatørbestemmelser.

- DBU's Disciplinærudvalg har nu undersøgt sagen og finder, at der i denne sag ikke - heller ikke i ABs klageskrivelse - er fremkommet tilstrækkelige konkrete oplysninger, der giver grund til at antage, at Hobro IK i sæsonen 2012/2013 har overtrådt Propositionerne for Herre-DM eller DBU's Amatørbestemmelser. Udvalget har derfor ikke fundet grundlag for at indlede en nærmere undersøgelse af forholdene i klubben i tidligere år, lyder konklusionen fra DBU.