Flere nordjyder melder sig i god behold efter bomber i Belgien

Rikke Karlsson, der til dagligt befinder sig i Bruxelles, har meldt, at hun er i god behold efter terrorangrebene. Foto: Thomas Gaardsmand

Terrorangrebet i Belgien har rystet hele verden. Flere nordjyder der befinder sig i Bruxelles har meldt sig i god behold.

I skrivende stund meldes der om 34 dræbte og mere end 130 sårede efter terrorangrebene i Bruxelles. Omkring klokken 8 tirsdag morgen sprang to bomber i lufthavnen Zaventem i den belgiske hovedstad. Kort efter angrebne i lufthavn var der en eksplosion ved metrostationen Maelbeek. 

Efterhånden som de forfærdelige billeder gik verden rundt brugte flere de sociale medier til at fortælle venner og familie at de er i god behold. En af dem var Europaparlamentariker Rikke Karlsson. 

 

 

Facebook aktiverede ligeledes her til morgen deres sikkerheds tjek ind i Belgien. Ved store katestrofer aktivere facebokk funktionen så mennesker der befinder sig det ramte område kan melde sig i god behold. Funktionen var blandt andet i brug under jordskælvet i Nepal, terrorangrebet i Paris og nu altså i Bruxelles. Se hvam af dine venner venner der har tjekket ind som værende i god behold her.

Den nordjyske europaparlementariker, Jens Rohde, brugte Twitter til at fortælle alle, at han ikke befandt sig i Bruxelles, da terrorangrebet fandt sted. Hans ansatte, der stadig er i den belgiske hovedstad, har det godt, skriver han.

 

Forsiden lige nu