Seneste nyt:

Flere timers ventetid på autohjælp

Bilister skal fortsat regne med flere timers ventid på autohjælp, lyder det fra Falck og Dansk Autohjælp

De akutte opgaver og de tilfælde, hvor folk ikke har forladt deres biler, står øverst på prioriteringslisten hos de to største aktører på vejhjælp i Nordjylland.

Begge firmaer melder ikke overraskende om stor travlhed det seneste døgns tid, og det er langt fra ovre endnu, lyder det fra Brian Olsgaard, der er områdeleder for Nordjylland hos Falck Assistance.

- Der kommer i hvert fald til at gå et par dage, inden vi er tilbage ved normale tilstande for årstiden igen, siger han.

Kunne langt fra nå alle

Falcks redningskøretøjer har kørt på højtryk, siden sneen for alvor tog fat i løbet af onsdagen, og de kom hurtigt i den situation, at de ikke kunne nå at holde ventelisten nede.

- Vi havde rigtig, rigtig mange fritrækninger, men vi har ikke kunnet nå dem alle, siger han.

I løbet af eftermiddag og aften onsdag havde Falck 250 assistancer, og torsdag midt på dagen var tallet allerede i samme størrelsesorden.

 - Det har betydet, at vi har måttet prioritere hårdt i henvendelserne. Vi er nødt til at prioritere de tilfælde, der kræver ambulancer og brandvæsen. Så de øvrige kommer efterhånden, som vi får tid, lyder det fra Brian Olsgaard.

Nederst på prioriteringlisten er de mange biler, der er efterladt af bilisterne. Biler, hvor føreren fortsat er i bilen, bliver prioriteret højere, lyder det fra både Falck og SOS Dansk Autohjælp.Ruth og Hans Jørgen

Varmeregning æder hele Ruth og Hans Jørgens folkepension

20060901-193459-4-3459x2310ma

Røde Kors efterlyser varmt tøj til vinteren - Vi kommer til at skuffe mange

ankomst-passagerer-aalborg-lufthavn__3760x2507_

Danmarks bedste lufthavn ligger i Aalborg

20220428-150213-L-5626x3751ma

play Russiske skibe tæt på Nordjylland: - De kan ligge der uden at skulle spørge om lov

Til forsiden

Til forsiden