Foto: Kim Christiansen

Flot bronze til Mie Ø.

Mie Østergaard Nielsen er tæt på en OL-plads. Hun har allerede fået første medalje til Danish Open, kun overgået af de aller bedste.

Mie Ø. Nielsen har netop fået bronze i 100 meter fri. Kun overgået af Jeanette Ottesen og Pernille Blume - de er begge allerede udtaget til OL.

Den 15-årige svømmer Mie Østergaard Nielsen fra Aalborg Svømmeklub er ikke officielt udtaget til OL i London endnu. Hun har dog været med til at hente nationspladser til Danmark i holdkapperne, og hun føler sig ret sikker på, at hun får en billet til den engelske hovedstad.

- Jeg tror, jeg er på vej til toppen. Jeg tror, jeg topper, når jeg kommer til OL, og jeg er sådan cirka i den form, hvor jeg skal være, siger den 15-årige svømmer fra Aalborg til DR Sporten.

Mie Ø. deltager for tiden i Danish Open i svømning. Det er under denne turnering, det besluttes om hun skal til OL til sommer eller ej.

Det skal også nævnes, at de unge Kristina K. Hedegaard og Emma-Sofie Hestbech begge fra Aalborg er i finalen i 50 meter butterfly efter en flot semifinale. Det er dog ikke en OL-disciplin.