Forlænger med Concordia

Kaspar Schjønnemann har valgt at forlænge med Team Concordia Forsikring Himmerland.

Siden 2009, hvor den første udgave af Team Concordia blev etableret, har Kaspar Schjønnemann været at finde på holdet - og 2012 bliver ingen undtagelse.  Den 24 årige rytter har valgt at forlænge sin kontrakt.

- Jeg føler, jeg bedst kan opfylde mine behov for at jeg kan koncentrere mig om at udøve min sport.  Det bliver mit fjerde år på holdet, hvor jeg føler mig tryg og har det godt - noget som jeg lægger stor vægt på. Vi kører mange løb i udlandet - løb som passer mig og min kørestil, siger Kaspar Schjønnemann.

Holdets manager Mogens Kristensen er særdeles tilfreds med forlængelsen. 

- I Kaspar har vi en god og stærk rytter, der hele tiden har været en fast del af vores team. 2011 var ikke Kaspars bedste sæson, da foråret blev ødelagt af sygdom i foråret, men i efteråret kom han stærkt igen med bl.a. en anden plads i den sidste afdeling af Post Cuppen. Vi ved, hvad Kaspar indeholder, så derfor vil vi naturligvis gerne have ham tilknyttet holdet igen i 2012. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Kaspar Schjønnemann vil være sulten efter at hjælpe holdet frem til mange sejre i den kommende sæson, siger manager Mogens Kristensen.

Kaspar Schjønnemann ser frem til næste år med René Wenzel på holdet.

Forsiden lige nu