Fuld dreng påkørt

En 16-årig dreng fik natten til onsdag sin fod kørt over, efter han havde lagt sig til at sove midt på vejen. Politiet efterlyser nu billisten.

Midt- og Vestjyllands Politi leder onsdag efter en rød bil, som angiveligt har påkørt en 16-årig dreng fra Snedsted. Drengen var fuld og havde lagt sig til at sove ude på kørebanen i krydset mellem Hanstholmvej og Ringvejen i Thisted.

Drengen ved ikke, hvor længe han har ligget på kørebanen, men han har forklaret til politiet, at han vågnede ved at hans fod blev kørt over. Han så, at det var en lille, rød bil, der ramte ham, men bilen standsede ikke efter påkørslen. Det kan være en bil af modellen VW Polo. Påkørslen skete klokken 3.45 natten til onsdag.

Da der ikke er andre vidner i sagen end drengen selv, vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne i kontakt med personer, som har set påkørslen.

- Vi vil især selvfølgelig især gerne tale med den person, der kørte gennem krydset i en rød bil omkring klokken kvart i fire, siger vicepolitiinspektør Poul Vestergaard-Lau fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Oplysninger i sagen kan gives på telefonnummer 114.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at drengen onsdag morgen er udskrevet fra sygehuset. Han slap fra uheldet med småkrammer og en støtteskinne om benet.