02:51

Der er i dag Grøn Koncert i Aalborg.

16.500 gæstede Grøn Koncert søndag i Aalborg, og dagens temperaturmåler på koncertpladsen fortæller, at koncertgæsterne føler sig for lækre som Nik og Jay synger. Sådan svarer i hvert fald hver tredje gæst i en rundspørge, der inkluderer 900 af dagens gæster. Foto: Marie-Ane Buus Simonsen

1 af 2

Grøn Koncert-nordjyder føler sig for lækre

Hver tredje gæst til Grøn Koncert i Aalborg følte sig for lækker, som Nik og Jay synger - viser måling, som arrangørerne foretog blandt publikum.

16.500 gæstede Grøn Koncert søndag i Aalborg, og dagens temperaturmåler på koncertpladsen fortæller, at koncertgæsterne føler sig for lækre som Nik og Jay synger. Sådan svarer i hvert fald hver tredje gæst i en rundspørge, der inkluderer 900 af dagens gæster. 

Hvert år laver Grøn Koncert en rundspørge på festivalpladsen for at tage temperaturen blandt gæsterne. Tidligere har rundspørgen vist, at gæsterne bliver mere lykkelige af at være på Grøn Koncert, og i år var fokus på gæsternes humør under selve Grøn Koncert.

Og spørgsmålet er formuleret med sangtekster fra udvalgte optrædende. Og talen er klar: Humøret er højt, og 30 pct. af de adspurgte gæster føler sig lækre, når de er til Grøn Koncert i Aalborg som i Nik og Jays sang ”lækker”.