Høgene pillede pynten af rævene

Lørdag eftermiddag hentede Frederikshavn White Hawks anden sejr på to dage. Denne gang var det de forsvarende mestre fra Herning der måtte bøje sig.

Blue Fox kom ellers først på tavlen med en scoring knap 13. minutter inde i 1. periode.

White Hawks? Robin Bergman udlignede i 2. periode. NHL-stjernen Zachary Smith var manden bag scoringen til 2-1 inden Herning udlignede igen.

I 3. periode kom gæsterne foran igen, inden Cam Paddock udlignede for hjemmeholdet - og det var også ham der blev matchvinder med scoringen til 4-3 få minutter før slutfløjtet.

Aalborg Pirates var taget til Odense for at forsøge at hente en sejr, efter fredag aftens nederlag til White Hawks. Men missionen mislykkedes: Odense Bulldogs vandt overbevisende 6-3.