LIGE NU:

Houdini er stadig forsvundet

Den en meter lange slange, Houdini, stak mandag aften af fra sit terrarie og sin ejer på Hirsevej i Aalborg. Udbryderslangen Houdini er stadigvæk ikke fundet i løbet af tirsdagen.

Den godt fire år gamle slange, som er cirka en meter lang, stak angiveligt af fra sin nye ejers bil, da han fragtede den hjem i villaen på Hirsevej. Men da terrariet var båret ind i huset, var slangen borte.

Slangen, som har fået navnet Houdini, forsøgte allerede som spæd at slippe af sted på egen hånd, da den sammen med en af sine søskende var væk. Det lykkedes for den anden slange at stikke af, men Houdini blev fundet af sin tidligere ejer, som gav ham navnet netop på grund af udbryderlysten.

Kim Johansen ejer Carstensens Dyrehandel i Aalborg, hvor han selv handler med kornslanger. Han er ikke overrasket over, at høre historien om Houdini den forsvundne kornslange.

- Slanger har en helt naturlig søgen efter udgange, små sprækker, som de normalt kan gemme sig i, siger Kim Johansen.

- Jeg vil anbefale man tager det stille og roligt, måske bare står og holder øje med den, efter man har ringet til nogen, der kan komme nogen og hente den, siger Kim Johansen og fastslår, at kornslanger ikke er farlige.

Kornsnogen Houdini har været sporløst forsvundet siden tirsdag aften, hvor den forsvandt omkring klokken 19.00. Kim Johansen fastslår, at kornslanger ikke er giftige, og derfor ikke er farlig for mennesker.

Hvis man finder Houdini skal man kontakte Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.