LIGE NU:

IKEAs Kunder i Aalborg hjælper fattige børn

Handlende i IKEA Aalborg har hjulpet udsatte børn ved at købe tøjdyr.

IKEAs tøjdyrkampagne, hvor kunderne i IKEA Aalborg kunne donere deres købte tøjdyr til udsatte børn i Aalborg Kommune, er netop afsluttet. Næsten 200 af kunderne benyttede sig af den mulighed.

Tøjdyrene, som blev købt af kunderne, er doneret til samarbejdspartneren, Børnenes Kontor i Aalborg. Herfra blev de brugt som julegaver til udsatte børn i kommunen. For hvert solgte tøjdyr eller eventyrbog, der blev solgt, donerede IKEA Foundation en euro til UNICEFF og Red Barnet.

IKEA Aalborg er meget glade for, at mange kunder har valgt at donere to gange både ved at købe et tøjdyr og aflevere det ved udgangen.

- Vi vil gerne skabe en bedre hverdag for de dårligst stillede børn, og vi er enormt stolte over, at vores kunder vil tage del i den vision og være med til at gøre en forskel. Derfor vil jeg gerne sende en varm tak til vores kunder, som har været med til at gøre en forskel for de børn, som har det svært - både globalt og lokalt, siger John Kristian Sørensen, varehuschef i IKEA Aalborg.

På verdensplan har tøjdyrkampagnen indsamlet mere end 75 millioner kroner. Pengene skal bruges til at hjælpe med at forbedre uddannelses- og levevilkårene for fattige børn i 18 lande. Danmark har ud af de 75 millioner indsamlet knap 670.000 kroner ved salg af mere end 89.000 tøjdyr.