Keller i skarp træning inden debut

02:08

Lørdag d. 17. december debuterer Torben Keller som professionel bokser. Foto: Peter Mortensen (Arkiv)

1 af 2

Det er kun lidt over en måned siden, Torben Keller skrev kontrakt med den tyske promotor Team Sauerland. Dermed skrev han under på, at han nu bokser som professionel. Nu er der under en uge til hans første kamp som professionel, og både medietræning og fysisk træning er i fuld gang.

Lørdag var flere boksere samlet til træning og pressemøde i anledning af TV2s Fight Night, der afholdes lørdag den 17. december i Herning. Flere forskellige boksere skal en tur i ringen til den store begivenhed, og det er også her at den nordjyske bokser, Torben Keller, debuterer som professionel bokser.

- Det er lidt ligesom ens første kamp som amatør, der er en kilden i maven. Det er noget nyt, så motivationen er i top, fortæller Torben Keller til TV2/NORD.

Der er mere end én nordjyde, der skal i ringen lørdag. Klubkammeraten fra Pandrup, Kasper Bruun, skal kæmpe sin 13 kamp som professionel, samme dag som Keller debuterer.

- Det er jo bare dejligt. Torben og jeg har fulgtes ad, siden vi var 12 år, så det er fedt også at kunne arbejde sammen med ham i det professionelle game, siger Kasper Bruun til TV2/NORD. 

Torben Keller har selvtilliden i orden, og lørdagens pressetræning vidner om, at han allerede har lært tonen i professionel boksning, da han bliver bedt om at forholde sig til sin kommende modstander, Aleksei Tsatiasvili fra Estland.

- Han er dårligere end mig, så jeg vinder, lyder det prompte fra Torben Keller.

Se Torben Keller forberede sig på sin debut og hør Mikkel Kesslers vurdering af nordjyden i TV2/NORD søndag 19.30.

Forsiden lige nu