KIF trak det længste strå

AaB havde chancen til sidst - men missede.

AaB's forsvarende danske håndboldmestre tog onsdag aften mod KIF Kolding. Det blev en kamp, hvor AaB måtte kæmpe hårdt for at følge med Spellerberg og resten af KIF. Især i første halvleg kneb det for hjemmeholdet. Ved pausen førte gæsterne med 19-15. Især den nordjyske defensiv blev udstillet i første halvleg. Det virkede, som om både målmænd og forsvar i flere omgange snorksov.

I anden halvleg formåede AaB dog alligevel at få sig kæmpet tilbage i kampen. Jan Lennartsson førte med ni scoringer an og var kraftigt medvirkende til, at AaB i slutfasen halede kraftigt ind på KIF, der undervejs i kampen førte med syv mål.

I slutminutterne havde AaB også chancen for at udligne, men den missede de dog, og KIF Kolding satte trumf på med få sekunder igen, da de scorede til kampens slutresultat 34-36.