02:11

Foto: TV2/Nord

1 af 2

Killing indlagt til behandling

Den mishandlede kattekilling, der blev fundet ved Statoil i Brønderslev med en svejsetang om halsen, er blevet indlagt på et dyrehospital.

Kattekillingen blev fundet bag tankstationen Statoil i Brønderslev. Her havde nogen efterladt den lille killing under en trailer og indhyllet i et stykke stof med en eller to kraftige svejsetænger om halsen.

Den lille killing blev bragt til et kattehjem nær Hjørring, men den er nu blevet indlagt på Dyrehospitalet i Sindal, fordi den er voldsomt afkræftet efter kampen mod svejsetangen.

- Det er et spørgsmål, om den bliver kvik, for det er klart, at den er meget chokeret, men nu prøver vi, siger dyrlæge Tove Schneider, der har sørget for, at katten får væske og smertebehandling.

Den lille killing var meget nedkølet og forkommen, da den blev fundet, og den har endnu ikke genvundet sine kræfter. Da den blev fundet vejede den blot 1100 gram, og den har ikke taget meget på, siden den blev fundet.

På tankstationen i Brønderslev er overvågningsvideoen blevet gennemgået, men billederne har ikke kunnet afsløre, hvem der står bag det chokerende overgreb på den lille killing.

Overgrebet er blevet meldt til politiet.