LIGE NU:

Københavns Lufthavn: Ild i fly til Aalborg

Ifølge Københavns Lufthavn var der ild i motoren på et fly til Aalborg, der måtte sikkerhedslande i aftes. Ejeren af flyet, Cimber Sterling, siger, at der ikke var ild i motoren, men blot røg i kabinen.

Et passagerfly med kurs mod Aalborg måtte i aftes sikkerhedslande kort efter afgang fra København. Grunden var ild i motoren, ifølge Københanvs Lufthavn, men det kan flyets ejer, Cimber Sterling ikke bekræfte:

- Vi kan foreløbig kun sige, at der var mistanke om røg i kabinen. Vi er ved at undersøge præcist, hvad der er sket, og vender tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt, oplyser selskabet kommunikationskonsulent, Søren Kitaj til P4 Nordjylland.

Flyttet lettede fra København med kurs mod Aalborg omkring kl 19.30 i aftes. Kort efter opstod der problemer, og flyet vendte om og sikkerhedslandede i København kvarters tid senere.

Alle 47 passagere blev efterfølgende tilbudt psykologhjælp, men det var ren standard, da landingen foregik uden dramtatik, oplyser Cimber Sterling til P4 Nordjylland.